Om Butik Mickan

Butik Mickan (butikmickan.se) är en livsstilsbutik på nätet med inredning och accessoarer. Sortimentet är handplockat och noga utvalt. Stort fokus ligger på personlig service och snabba leveranser. Alla beställningar packas inom 24 timmar.
Butik Mickan är återförsäljare för Affari, Alot Decoration, Boel & Jan, Gripsholm, Firefly Reflectors, Majas Cottage, Malmö Chokladfabrik, Northern Story, Petra Lunds Lera, THG Home & Interior, Tove Frank, Villefranche Textile och Washologi.

Bakgrund:
"Jag startade företaget för min mamma. Vi älskade att gå i inredningsbutiker tillsammans och kika på vackra saker. Inredning var ett gemensamt intresse. Min mamma hade så himla bra smak. Att få besöka Formex, Nordens största inredningsmässa, var något vi båda drömde om. Min mamma önskade alltid att vi hade en egen liten butik med inredning och accessoarer i en härlig blandning. En kväll i november 2014 beslutade jag mig för att det ska bli så! Jag skickade in papper till diverse myndigheter och några dagar senare var företaget skapat. Jag ansökte om biljetter till Formex och i januari 2015 var vi där! Trots att min mamma var så svag i kroppen från alla cancerbehandlingar så hade hon styrka att gå där tillsammans med mig. Det var ren lycka. Det känns så tungt att jag aldrig mer kommer att kunna dela den upplevelsen med min mamma igen. När min älskade mamma somnade in i juli 2015 så visste jag inte hur jag skulle göra med företaget längre. Sen kom jag och tänka på min mammas vision och våra drömmar. Jag beslutade mig för att kämpa vidare. Har packat ordrar och gjort inköp med tårfyllda ögon.. Jag gör det för min mamma som jag älskar och saknar obeskrivligt mycket."

Följ gärna Butik Mickan i sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/butikmickan.se/
Instagram: @mickansinterior

Generell info:
Butik Mickan AB
Org.nr: 556989-5948
Registrerad för F-skatt (Sweden)